Sportsmassage:

Er massage, hvor behandleren går i dybden og behandler eventuelle skader eller forebygger dem, der evt. kunne være opstået. Det er den form for massage, hvor der bliver taget fat i de forskellige muskellag, og man går herfra med følelsen af, der er blevet taget fat.

De skader jeg er stødt på gennem tiden og har afhjulpet folk med er: Tennisalbuer/ golfalbuer, springer- / løberknæ, diverse iskias problemer, rygproblemer, frossen skulder, fiberskader, seneskedehindebetændelse, achillesenebetændelse, skinnebensbetændelse, migræne og hovedpiner og meget mere.

Wellnessmassage /afstressningsmassage/fysiologisk massage:

Er en mere afslappende massage, hvor klienten kan komme og få slappet af fra den travle hverdag og bare nyde, at der langsomt bliver løsnet op i de myoser, man evt. har pådraget sig. Det er denne massageform, der er med til at forebygge stressniveauet og får den stressede person ned i hvile.

Graviditetsmassage:

Er massage for gravide, som tit døjer med lænde problemer under graviditeten, men også andre problemer. Det er en behandling, hvor den gravide kan få mulighed for at ligge på maven og få løsnet op i sine spændinger i kroppen forårsaget af de mange kg fortil.

Massage til ældre og i egen bolig:

Dette kan sagtens lade sig gøre, og tro ikke at de ældre ikke også har brug for forkælelse engang imellem og har spændinger. Desuden øger det også blodcirkulationen i kroppen, og de føler sig mere energiske.