fbpx

Sportsmassage information

Hos Massagecph.dk på Frederiksberg og i Nordjylland /Aalborg. Tilbyder jeg dybdegående massage, som er en massageform, hvor jeg vil gå i dybden og finde de problemer det måtte være opstående eller kan være på vej i dit bevægeapparat dvs. muskler, led og væv. Denne behandling er med til at få dine muskler, led og væv til at bevæge sig optimalt uden gener. 

Ved sportsmassage er der en bred anatomisk og fysiologisk viden om hvordan musklerne er opbygget, hvor de udspringer fra og vedhæfter. Er med til at afhjælpe de skader du har pådraget dig efter diverse sportsaktiviteter og fjerner de affaldsstoffer der er ophobet sig efter eventuelt dårlig stilling, holdning eller sportsaktivitet. Affaldsstoffer er det vi kalder for myoser. 

Myoser er med til at blokere og mindske ilt og blodcirkulationen til dine muskler, led og væv så de ikke fungerer optimalt og hæmmer dine bevæge muligheder og giver ømhed.

Vedligeholdelse af massagen:

Ved at du får jævnligt sportsmassage, er du med til at forebygge de spændinger, ømhed, irritationer der kan opstå i dine muskler, omkring leddet og vævet. Plus det optimerer ild og blodgennemstrømningen til de skadet/irriteret muskel, led og vævsceller og det vil forbedre ens stofskifte, så det bedre kan bekæmpe myoser, bakterier, toksiner og eventuelt indtaget medicin. 

Sportsmassage er ikke en wellness behandling, dette er en skades behandling og forbyggende behandling for skader hvor der vil blive taget fat i de forskellige muskellag. Denne behandling kan mærkes nogle dage efter alt afhængig af hvor slemt det står til med din krops muskler.

Fordele ved sportsmassage:

  • skadesbehandling af: tennis- og goldalbuer, springer- og løberknæ, iskiassmerter, lænd og rygproblemer, frossenskulder og impagement gener, seneskedehindebetændelse, akkillessenebetændelse, skinnebensbetændelse, migræne og hovedpiner og meget mere. 
  • spændte og stive muskler afslappes 
  • spændingshovedpiner afhjælpes
  • blodgennemstrømningen øges og musklerne får mere bevægelighed
  • restitutionstids forkertes efter skaderne
  • kroppens egen morfin (endorfiner) øges